Η υπηρεσία της Western Union είναι από τους πιο αξιόπιστους και γρήγορους τρόπους για να στείλει ή να λάβει χρήματα ένα φυσικό πρόσωπο προς ή από κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο σε όλο τον κόσμο.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Western Union

 • Δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός αλλά απλά ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο κτλ.).
 • Τα χρήματα είναι διαθέσιμα αμέσως, είτε πρόκειται για την άλλη άκρη της Ελλάδας είτε για την άλλη άκρη του κόσμου.
 • Σημεία εξυπηρέτησης Western Union υπάρχουν σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όχι μόνο σε κάθε χώρα, αλλά σχεδόν σε κάθε πόλη, ακόμη και σε μικρές κωμοπόλεις όπως και σε χωριά.
 • Σημεία εξυπηρέτησης Western Union είναι συνήθως ανοιχτά ακόμη και τα απογεύματα τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα.
 • Τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης στέλνει και εισπράττει αντίστοιχα μετρητά.
 • Η ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων Western Union έχει περί τα 150 χρόνια ιστορίας, που εγγυώνται απαράμιλλα επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας.
 • Τι χρειάζεται για την Αποστολή χρημάτων
 1. Προσέρχεστε σε κάποιο από τα καταστήματά μας με την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.
 2. Δηλώνετε το ονοματεπώνυμο και τη χώρα του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε τα χρήματα, δίνετε τα χρήματα που θέλετε να στείλετε και το αντίστοιχο αντίτιμο και σας δίνουμε το MTCN (Αριθμός Ελέγχου Μεταφοράς Χρημάτων) τον οποίο αποκαλύπτετε μόνο στον παραλήπτη.
 3. Αυτό ήταν, ο παραλήπτης πηγαίνει – αν θέλει και αμέσως – σε οποιοδήποτε κατάστημα με το σήμα Western Union με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του και εισπράττει τα χρήματα ΧΩΡΙΣ να πληρώσει τίποτε. Πληρώνει μόνο ο αποστολέας.

Τι χρειάζεται για την Παραλαβή χρημάτων

 1. Προσέρχεστε σε κάποιο από τα καταστήματά μας με την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.
 2. Δηλώνετε το ονοματεπώνυμο και τη χώρα του ατόμου το οποίο σας έστειλε τα χρήματα, το ποσό τον χρημάτων που περιμένετε και το MTCN (Αριθμός Ελέγχου Μεταφοράς Χρημάτων) που σας είπε ο αποστολέας.
 3. Αυτό ήταν, σας δίνουμε τα μετρητά ενώ εσείς δεν πληρώνεται τίποτε.

Επιλέξτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα